Kansanedustaja Tytti Tuppuraisen tiedote viikonlopun tilaisuuksista Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla 15.-16.10.

Tiedote

Kansanedustaja Tytti Tuppuraisen tiedote viikonlopun tilaisuuksista Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla 15.-16.10.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne vierailee tulevana lauantaina (15.10.) Kainuussa ja sunnuntaina (16.10.) Oulussa ja Siikajoella. Olen mukana sunnuntain ohjelmassa. Olemme tavattavissa Oulun Hyvinvointimessuilla, jonka jälkeen osallistumme Siikajoen työväenyhdistys Taiston 110-vuotisjuhlaan. Siikajoen työväenyhdistyksen 110-vuotisjuhlaan osallistuu myös europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari. Alla viikonlopun tarkempi ohjelma:

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne Kainuussa lauantaina
La 15.10. klo 11.00 – 12.00 Yleisötilaisuus Sotkamon torilla
La 15.10. klo 12.30 – 13.30 Yleisötilaisuus Kajaanissa Raatihuoneen torilla
La 15.10. klo 15.00 – 16.00 Yleisötilaisuus Paltamon Nesteellä

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ja Tytti Tuppurainen Oulun Hyvinvointimessuilla ja Siikajoella sunnuntaina
Su 16.10. klo 10 – 12 Hyvinvointimessut Ouluhallissa, Demareiden ja Demarinaisten osasto
Su 16.10. klo 13 – 15 Siikajoen työväenyhdistys Taiston 110-vuotisjuhlat Revonlahden koululla. Mukana europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari.

 

Ø SDP:n puoluekokous 3.-5.helmikuuta Lahdessa ja puoluekokousedustajien vaali

SDP:n puoluekokous järjestetään ensi vuoden alkupuolella 3.-5.helmikuuta. Parhaillaan on menossa puoluekokousedustajien vaali. Olen itse ehdolla puoluekokousedustajaksi numerolla 21. Lähdin puoluekokousedustajaehdokkaaksi, sillä puoluekokouksessa päätetään SDP:n linjasta ja puolueen jäsenenä haluan olla mukana päättämässä linjasta. Puoluekokouksen päätökset ovat pohja SDP:n tavoitteille tulevissa hallitusohjelmaneuvotteluissa, joten niillä on merkitystä myös koko Suomen kannalta.

Arvojemme pohjalta haluan puolustaa työllisyyttä ja heikommassa asemassa olevia. Julkisista palveluista on huolehdittava ja tulonjaon ja verotuksen on oltava oikeudenmukaiset. Köyhyyttä ja eriarvoisuutta on ehkäistävä. Tänä päivänä on tärkeä vaatia nollatoleranssia rasismille ja vihapuheille sekä muistuttaa ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen merkityksestä. SDP on koko maan puolue, mutta on tärkeä tuoda esiin Pohjois-Suomen alueen erityiskysymyksiä.

Meitä on hieno joukko ehdolla puoluekokousedustajiksi. Puoluekokousehdokkaiden esittely löytyy piirin verkkolehdestä PTmediasta http://ptmedia.fi/. Sähköinen äänestys on parasta aikaa käynnissä ja päättyy tulevana sunnuntaina 16.10. Postiäänestys on 24.10. – 4.11.2016 niille, jotka eivät sähköisesti äänestäneet.

Jos et vielä ole SDP:n jäsen, kannustan sinua lämpimästi liittymään puolueemme jäseneksi. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa yhteiskunnallisiin asioihin ja pyrkiä pyrkiä esimerkiksi puolueen eri toimielimiin, puoluekokousedustajaksi sekä ehdokkaaksi vaaleihin kuten ensi vuoden huhtikuussa pidettäviin kuntavaaleihin, johon ehdokasasettelu on parhaillaan käynnissä. Jäseneksi liittymisestä saa lisätietoa jäsenpalvelusihteeri Arja Pennaselta arja.pennanen@sdp.fi, (09) 4789 8225.SDP:n toimintaan voi osallistua myös Demarinuorten, Sosialidemokraattiset opiskelijat SONKin ja Demarinaisten kautta.

Tunnelmia Oulun Eteläisen demareiden aluetapaamisesta viime sunnuntailta (9.10.). Kuvassa vasemmalta: kansanedustaja Tytti Tuppurainen, puoluesihteeri Reijo Paananen ja SDP:n Oulun piirin puheenjohtaja Tanja Tiainen.
Tunnelmia Oulun Eteläisen demareiden aluetapaamisesta viime sunnuntailta (9.10.). Kuvassa vasemmalta: kansanedustaja Tytti Tuppurainen, puoluesihteeri Reijo Paananen ja SDP:n Oulun piirin puheenjohtaja Tanja Tiainen.