Liisa menee läpi

Liisa menee läpi

Enää kuukausi Euroopan parlamentin vaaleihin: vaalipäivä on 7.6. Eurovaalit ovat erittäin tärkeät. Suomi saa uuteen parlamenttiin 13 edustajaa. On Suomen etu, että valittavat ovat vahvoja vaikuttajia ja kovan tason osaajia. Yksi on varma valinta, ja hän on tietenkin Liisa Jaakonsaari.

LinkkiLiisa Jaakonsaaren taidot ja osaaminen hakevat vertaistaan ehdokkaiden joukosta. Lisäksi Liisa on hyvä tyyyppi, jonka kanssa on mukava tehdä vaalityötä ja parantaa maailmaa. Tutustu Liisaan hänen kotisivuillaan. Tässä muutama kuva taannoisesta Liisan kampanja-avauksesta Oulusta.

Tässä yllä esittelemme Maritta Heinosen kanssa pahvi-Liisaa. Oikeastaan se ei olekaan pahvia, vaan muovia, niinpä oikea termi on plastiikka-Liisa. Vaalityö on täydessä käynnissä, ja tunnelmat ovat positiiviset: Liisa menee läpi!

Kommentit

  1. Olet Tytti oikeassa, Liisa on kokenut, ahkera ja luja edustaja Euroopan parlamenttiin. Luin Demareiden vaaliohjelman ja kaikki 9 kohtaa ovat tärkeitä mutta nämä ylitse muiden; Työntekijöille reilu unioni, finanssikeinottelu kuriin ja Eurooppa pelastamaan ilmastoa. Siis Ihmisten Eurooppa ja Liisa töihin.

Jätä kommentti