Kuluttajille tietoa

24d -sivustolla suomenruotsalaisten demarien puheenjohtaja Steven Frostdahl otti kiinnostavan näkökulman vaalirahoituskohuun. Kaikkea jupakasta on sanottu, mutta juurikaan ei ole huolta kannettu näiden maakuntien Suomen yritysten vastuusta kuluttajille. Kyllä kai kuluttajaa kiinnostaa tietää kenen kampanjaa yrityksen voitoista tuetaan.

Ostokäyttäytymiseen ei voi olla vaikuttamatta se, mitä puolueita ja ketä on tuettu. Euronsa antaa ilman muuta mieluummin sen yrityksen kassaan, joka tukee kuluttajalle tärkeitä arvoja. Tänä päivänä firmoja vaaditaan kertomaan monenlaisia tietoja toiminnastaan yhteiskuntavastuun nimissä. Lisättäköön listan jatkoksi nimet keitä on tuettu. Saapa nähdä syntyykö valistuneiden kuluttajien toimesta vaalirahaboiketteja. Ei Ideaparkille, ei Maskulle…

Avoimuutta ei voi liikaa korostaa.

Kommentit

  1. Olet oikealla asialla, meidän kuluttajien tulee tietää kenen taskuun voitoista menevät rahat menevät. En ole itse eikä minun perheeni ole vielä koskaan tarvinnut valtateiden varsilla olevien pelto-ostareiden palveluja. Haluaisin että panostettaisiin l ä h i p a l v e l u i h i n; pari ruokakauppaa kävelymatkan päässä, n. 2 km, päiväkoti, ala-aste koulu, kirjasto, mahdollisesti asukastupa(josta saa eril. palveluja ja tietoa)urheilukenttä, kirpputori joka lähiöön ja tietenkin aluetorit joissa voisi vapaasti myydä maaseudulta tuotavaa lähiruokaa (vihanneksia ja juureksia).

  2. Maskun /Ideaparkin ja Tokmanninomistajien tarkoitusperät ovatkyllä tulleet todistetuksi tuettujenpuolueiden ja kansanedustajien kautta.Ketkuja!!!!!Olen myös syvästi pettynyt Suomi-soffaan.Tytti olet oikealla asialla. Tsemppiä!

  3. Niin miksi niitä ostoskeskuksia rakennetan lisää vaikka me kuluttajat emme ole jääneet mistään roinasta paitsioon, kaikkea on jo nyt yllin-kyllin saatavilla. Koskaan ei ole näkynyt missään lehtien yleisönosastoilla kirjoitusta; mistä minä löytäisin tarvitsemani turhakkeen…..Voi voi tätä markkinahuumaa.

Jätä kommentti