Kirje Venäjältä

Sain kirjeen Venäjältä. Murmamskin alueellisen duuman puhemies Evgeny Nikora lähetti faksilla onnittelunsa Suomen valtion 90. itsenäisyyspäivän johdosta. Kirje on osoitus on alueidemme lisäntyneestä yhteistyöstä, Pohjois-Pohjanmaahan on parhaillaan Barentsin alueneuvoston puheenjohtajana.

Faksi on osoitettu minulle, ”To: Chairwoman of the Council of Oulu Region – Dear Ms. Tytti Tuppurainen!” Olen huomionosoituksesta ylpeä. Puhemies kirjoittaa arvostansa maidemme pitkää hyvää naapuruutta ja luotettavaa yhteistyötä. Välitän tässä puhemies Nikoran onnentoivotukset kaikille alueemme kansalaisille : ”I wish you and all Oulu County inhabitants to live in peace and stability, happiness and prosperity!” (Toivon sinun ja kaikkien Oulun alueen ihmisten elävän rauhassa ja vakaudessa, onnessa ja vauraudessa.)

Aivan näillä minuuteilla alkaa tv:sta suora lähetys Linnan juhlista. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kommentit

  1. Mukavaa, kun nuori ja päteväihminen pääsee urallaan eteenpäin.Onnittelut!Mutta – toivoisin Sinulta rohkeitakannanottoja ajankohtaisiin poliit-tisiin aiheisiin, jotka itse osaatparhaiten valita.Menestystä!

Jätä kommentti