Kiitos!

Ei ole arvokkaampaa kuin saada edustaa Suomen kansaa. Työ eduskunnassa jatkuu vahvalla valtakirjalla, 7665 ääntä on uskomaton tulos. Kiitos!

Vaikka olen apea SDP:n alhaisesta kannatuksesta, on syytä olla kiitollinen. Kaikki ehdokkaamme ja tukijamme tekivät arvokasta ja hienoa työtä. Olemme yhdessä ansainneet nämä ruusut. Yhteistyö jatkuu!

Kommentit

  1. Hei! Tässä kun tätä vaalitulosta nyt mietitään niin ajattelin esittää ideaa seuraaville vuosille. Voisiko ajatella että esim. Jouni Bakman palkattaisiin “hoitamaan” kenttää kuntoon seuraavia koitoksia varten. Hän on osaava laajakatseinen tietäjä jonka osaamistaitoja ei pitäisi nyt hukata. Hän osaa myös esittää asiat kansantajuisesti helposti ymmärrettävästi. Tehtäväkuva olisi vain rivien kokoaminen kun nämä meidän jatkuvat puheenjohtaja vaihdokset hajoittavat kenttää. Minun mielestä ei me oltais Jutankaan johdolla enempää hävitty. Jutta ja Antti esiintyvät puolueen yhtenäisyyden puolesta mutta kaikki heidän kannattajansa eivät. Onneksi olkoon valintasi johdosta hyvää kevättä täältä pirkanmaalta.
    t.Auli Välimäki Mäntän ty

Jätä kommentti