Karkauspäivänä

Raskas viikko takana.

Kun poliitikko joutuu tällaiseen julkiseen pyöritykseen, voi tietysti todeta sen kuuluvan työnkuvan kuuluuviin riskeihin. Ralli on kovempi jos sattuu olemaan vähänkään julkisuuden henkilö. No. En ole kone ja tunnustan, että viikko on ollut raskas.

Kun kävin maanantaina oikeudessa todistajana, arvelin vuosia kestäneen epämääräisen arvuuttelun asemastani suhteessa oululaisen säätiön sotkuihin olevan selvä ja ohi. Asiaa on kuitenkin käsitelty mediassa niin kuin on käsitelty. Mutta minun osaltani asia on nyt loppuunkäsitelty. Kiitos teille kaikille jotka olette osoittaneet tukea näinä päivinä. Kuinka laulussa sanotaankaan: ”Mistä tunnet sä ystävän..”


Viime viikonvaihteessa tapasin kenttäväkeä Oulun eteläisessä, kuvat sieltä. Harvinaisen paljon oli ihmisiä jokaisella paikkakunnalla, ja kuten kuvista näkyy, hymy oli herkässä.


Hyvää hiihtolomaa lukijoille!

Kommentit

  1. Kuvat Oulun eteläisen kokoontumisista kertovat enemmän kuin sanoilla voi saavuttaa SDP:een heikosta asemasta uusien äänestäjien tavoittamisessa. Kun keski-ikä tälläisissä ”kansalaistilaisuuksissa” hipoo keskimääräistä eläkkeellejäämisikää, on turha repiä otsikoita siitä, miten SDP:een kannatus nuorten keskuudessa on laskenut. Tuohon joukkoon en kyllä helpolla lähtisi itsekään. Papparaisilta tuskin riittäisi kiinnostusta keskustella akateemisen pätkätyöläisäidin lastenhoito-ongelmista, tai muista omaa arkeani koskettavista asioista.Raskas viikkosi on nyt kuitenkin kääntymässä uuteen viikkoon. Media käyttää aina valtaa ja siitä iloitsevat ihmiset, jotka voivat heittää ensimmäisen kiven. Rohkeutta!

  2. Olet ahkera, osaava ja sinulla on sydämen sivistystä hoitamaan tehtävääsi jonka äänestäjät ovat antaneet. Valittajia kyllä löytyy mutta vähemmän toisten rinnalla kultijoita.

Jätä kommentti