Eurooppalaiset sd-puolueet tapaavat Helsingissä

Eurooppalaiset sd-puolueet (Party of European Social Democrats, PES) tapaavat Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen yhteydessä Helsingissä 6.7.2015. Mukaan on kutsuttu myös Yhdysvaltain Etyj-valtuuskunnan demokraattijäsenet.

Tapaamisessa keskustellaan sd-puolueiden vastauksista ajankohtaisiin haasteisiin ja näkemyksistä Etyjin tulevaisuutta koskien.

– Olemme saaneet tilaisuuteen puhujiksi mm. kaksi entistä ulkoasiainministeriä, Erkki Tuomiojan ja Bulgariasta Kristian Vigeninin, joten odotettavissa on kiinnostavia näkökulmia eri puolilta Eurooppaa, tilaisuuden järjestäjänä toimiva kansanedustaja ja PES:n puheenjohtajiston jäsen Tytti Tuppurainen toteaa.

Eduskunnan pikkuparlamentissa järjestettävässä tilaisuudessa puhujina ovat Tuomiojan ja Vigeninin lisäksi kansanedustaja ja Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen varapuheenjohtaja Doris Barnett Saksasta, Helsinki +40 –projektin puheenjohtaja João Soares Portugalista, kansanedustaja ja Etyjin valtuuskunnan jäsen Krista Kiuru sekä kansanedustaja ja PES:n puheenjohtajiston jäsen Tytti Tuppurainen.

Kommentit

Jätä kommentti