22.3.2007 Tunnelmia vaalituloksen jäljiltä

Äänet on laskettu ja tarkistettukin. Sain 2791 ääntä, mikä on paljon se. Se ei kuitenkaan riittänyt, enkä ole tullut valituksi kansanedustajaksi. En kiellä etteikö se olisi minulle pettymys, sillä minä ja monet tukijat ympärilläni teimme hartiavoimin töitä kampanjan eteen. Äänimääräni on kuitenkin suuri, sillä olisi tullut valittua monessa eri vaalipiirissä ja myös SDP:n listoilta esimerkiksi vuoden 1995 vaaleissa. Mutta nyt se ei riittänyt, emmekä saavuttaneet tavoitettamme. SDP kärsi suurtappion koko maassa.
Muutamia valopilkkuja haluan jakaa tässä: ensinnäkin kampanjani oli erittäin onnistunut. Sitä oli kiva tehdä, en saanut kertakaikkiaan juuri lainkaan negatiivista palautetta. Ehdokkuuteni ja minut otettiin jokapuolella hyvin ja innostuneesti vastaan. Kampanjan ilme oli onnistunut ja minun näköiseni. Mitään ei tarvitse katua, eikä mikään jäänyt kaivelemaan. Kaikki tehtiin mitä aiottiin. Toiseksi, ilahdutti katsoa YLE:n tulossivuilta Oulun tuloksista, että kaupungissa annettujen äänten perusteella olisin tullut valittua, siis jos vaalit olisi suoritettu ainoastaan Oulun kaupungin alueella. Kotikaupungin tuki tuntuu hyvälle.
Omat sanani eivät nyt riitä jakamaan enempää. Haluan lainata erästä minulle Ruotsista tullutta sähköpostia (kirjoittajan luvalla):
”Terve Tytti!Sait 2791 ääntä ja olet kolmannella varapaikalla. Se on hyvä tulos ja antaa erittäin hyvät asemat seuraaviin vaaleihin. — Tänään olet varmaankin väsynyt kovan vaalitaistelun jälkeen ja ehkä valmis ripustamaan hanskat naulaan, mutta nuku muutama yö ennenkuin teet päätöksiä. Ne näkemykset ja asenteet joita sinä ja minä kannatamme ovat välttämättömiä maapallon ja ihmiskunnan selviytymisen kannalta. Uskon, että ne saavat kasvavaa kannatusta ennenkaikkea nuorten äänestäjien keskuudessa. —Onnitteluni vaalimenestyksesi johdosta.”
Kiitos kaikille tukensa minulle osoittaneille!

Kommentit

Jätä kommentti