Arvokas vanhuus on ihmisoikeus. Aina.

10.10. 2014

Tällä viikolla on vietetty valtakunnallista Vanhusten viikkoa. Eri puolella Suomea on järjestetty tapahtumia teemalla ”Arvokas vanhuus on ihmisoikeus. Aina”.

Oulussa Vanhusten viikko huipentuu tänään Saalastinsalissa vietettävään Vanhusten viikon pääjuhlaan. Sain kunnian toimia tilaisuudessa juhlapuhujana, mutta valitettavasti jouduin perumaan osallistumiseni viime hetkillä eduskunnan äänestysten vuoksi. Samoin kävi peruspalveluministeri Susanna Huoviselle, jonka tarkoituksena oli esittää tilaisuudessa valtioneuvoston tervehdys. Välitämmekin alla olevan videon kautta terveisemme sekä Vanhusten viikon pääjuhlan juhlavieraille että kaikille muille: Arvokas vanhuus on ihmisoikeus. Aina. Aletaan toisiamme ja huolehditaan toisistamme. Jokainen ihminen on tärkeä.

Tags