Tukiryhmä koolle 23.2.

17.02. 2010

On aika kutsua tukiryhmä koolle.

Siispä kaikki, jotka olette kiinnostuneet poliittisesta toiminnastani ja tulevien eduskuntavaalien kampanjatyöstani, tervetuloa tukiryhmääni ja avoimeen tukiryhmän aloituskokoukseen tiistaina 23.2. klo 18 Kirkkotorin koulutuskeskukseen (Asemakatu 5, Oulu).

Tervetuloa!

Ystävänpäivän tilaisuus Liisa Jaakonsaaren ja Petri Sirviön kanssa oli onnistunut. Samalla fiiliksellä on hyvä jatkaa.

Tags

2 Responses to “Tukiryhmä koolle 23.2.”

  1. Anonymous

    Jotkut ehdokkaat ovat jo kovilla kierroksilla. Kai sinäkin järjestät julkisen avauksen?

  2. Tytti Tuppurainen

    Kyllä järjestetään myös julkinen avaus. Mietitään tukiryhmän kanssa tehdäänkö se jo keväällä vai syksyllä. Liikkeellä ollaan joka tapauksessa jo. Jättäkää kaikki kannattajat yhteystietonne kotisivuillani.